čtvrtek 12. srpna 2010

Dovča na Vlašimi, aneb tábor bez dětí:)

Jelikož se nám nechtělo opustit místo, naše nejmilovanější tábořiště, které navštěvujeme skoro tak dlouho, jako já jsem stará/mláda;-)... rozhodli jsme si zde alespoň uspořádat takovou menší dovču. Pohrály jsme si se starostovýma vnučkama, kluci mu smotali plot u školky a můžeme se sem těšit zase za rok... (?)Vše to začalo takovou malou domácí mojito párty... kterou neustála jen židle mého strýčka M.:-DHráli jsme všelijaké obyčejné, neobyčejné a "petangové" hry...Vyráběly přírodní přání našemu Honzíkovi, který zde, již tradičně, oslavil své narozeniny...

Popis zleva: "Hodně tvůrčí kreativity" by Efka, "hodně zdraví" by Ivanka a "mnoho zážitků a lásky ve Tvé skautské rodině" přála Bibi :o)
Velmi důležitě, pozorně a aktivně jsme mnohokrát debatovali nad letošní táborovou hrou, která nás teprve čekala...:)
Jeli jsme na výlet do Kutné Hory s mým taťkou (pro letošek mám vybráno;-D )... A ten "kouzelníkův" syn tam stejně nebyl!!!
A celý pohodový týden jsme zakončili na Poláneckém Kolibříku! Někteří si zde zazpívali a zahráli, někteří popili, ztratili a zase objevili půjčené brýle, někteří se seznámili s mnoho chlapci z osady, další objevili krásy a taje této pěvecké soutěže pod širým nebem a některé bylo potřeba trošku podpírat na cestě zpět do tábora.

BYLO TO FAJN.... aaaa.... áááá.... HURÁÁ na tábor! ! !