pátek 10. října 2008

Tolik odsuzovaná fotografika...

Já - v celé své kráse... teda obvykle jsem barevnější, ale tak jenom pro představu.

Baví mě na některých webech vzbuzovat velké pobouření a dohady. Profesionální fotografové většinou takovéhle - až moc upravené fotky - doslova nesnáší a odsuzují. Ale když se na to koukneme ne z pohledu fotografie, ale grafiky, nebo jen obrázku... udělejte si názor sami.
Pro některé možná trochu kýčovité, ale mám fialovou prostě ráda...
..."hokus pokus"... absurdní je, že z mých fotografií získal největí úspěch, ale také kritiku.:)
Lipenské retro - stálo mě sice deštěm promočené oblečení, ale co bych pro svou maminku neudělala...=)

Krajinky

Cesta domů ze školy v Přírodě - dělala jsem tam paní vychovatelku...:-D
Bzrce ranní pohled z vrcholu slavné Mt. Kozy...
Lipno v oblacích...

Výlet do pohádky?

Tenhle pohádkový vláček je z Německa, jeli jsme s ním na malý výlet po okolí. Možná to není jako fotka po technické stránce úplně zvládnuté, ale mě se hrozně líbí... ten den byl opravdu neuvěřitelný, krásný... A nebyla to jenom pohádka či nějaký sen, ale skutečnost - živější, než si dokážete představit!=)
Tohle je také fotka ze skautské akce. Nevím, co ti skauti ze sebe vyzařují, že mají fotky takovou atmosféru... nebo možná vím.;o)

Lidé v akci




Objektivem přímo v kytí:)






Pampelišky a jiné chmíří





Něco málo na začátek...

Brý den přeji!

Podzim je tu v celém svém kabátě... venku je zima, pochmurno, padá listí, když ráno vstávám do školy, je ještě tma... Tohle roční období není zrovna mé nejoblíbenější, ale je jen jednou do roka a následuje po něm spousta krásných měsíců. Budu mít teď asi trošku volného času, tak jsem se rozhodla, že půjdu s dobou a krapet se otevřu celé internetové společnosti - uvidíme, jak to dopadne. Převážně zde asi zatím najdete některé moje fotografie či ukázky mé tvorby. Tak snad, jestli sem někdy zavítáte, se vám tu bude líbit... Pište své názory, rady, popř. pochvaly;-) - za všechno budu moc ráda.

(S)mějte se, Efka=)