středa 20. ledna 2010

MŮJ = NEJLEPŠÍ maturitní ples 15. 1. 2010, 4.E!!!!!!!!!

Úžasné, jet na ples... na vlastní ples... koukat z pódia na ty všehcny lidi a uvědomit si, že jsou tu kvůli mě - KVŮLI NÁM!
Téměř dokonalý ples 4.E, 4.A a 4.C Gymnázia Jateční, Dům Kultury, UL
Tímto se veřejně omlouvám pane Svitalovi, kterého jsme na poslední hodině dějepisu rušily s Marťou (mou spolusedící:o) ), při vymýšlení proslovu na maturák. Původní řeč "Páni plus pánové, přejeme pěkný ples!... Paňmámy plus pantátové, pá, posíláme pusu!" byla na poslední chvíli nahrazena za tuto provizorní básničku, která vznikla z našich hlav asi během 15 minut.
S Maťou jsme ples pěkně začaly už u nás doma a nepěkně skončili, když mě v 04:35 přitáhla (trošku násilím) domů. Ale dík.:)
Nikdy bych neřekla, že ten ples bude tak vyvedený, po všech stránkách...
DÍKY všem!:-*
Foto naší nervózní třídy před nástupem v šatně v zákulisí. Shodli jsme se že nejhezčí fotka z plesu, alespoň pro nás... Krizové situace kolektiv asi opravdu utužují.:)
Dobrý večer dámy a pánové,
vítáme Vás dnes na sále,
doufáme že to bude fajnové,
a bude se tančit na stole.

... náš půlnoční nástup byl o něco uvolněnější, ale na této fotce je pouze 4.E, tak jsem sem dala tu. A ten kdo tu oproti půlnoční fotce není, tak tomu se omlouvám, za to, že jsem ho zřejmě hecovala. A své třídě též, ovšem věřte, že z toho jsem z vás "nadšená asi nejvíc". Ale co, stalo se, stejěn to bylo supr, no ne?;o)

Přišli jste se dnes podívat, protože my
-Vaše ratolesti odrostlé,
budem již brzy maturovat,
snad úspěšně jako ročníky minulé.
Děkujeme rodičům,
za naše vychování.

Děkujeme přátelům, za jejich milování.

Děkujeme učitelům,
za jejich týrání.
A díky především panu řediteli,
za jeho vedení...

... toho nejlepšího gymnázia v Ústí,
které naše vzpomínky už nikdy neopustí!!!